New site in Debrecen
03.11.2021
2022-ben megkezdődik a BMW Group debreceni gyárának következő építési szakasza

A BMW Group jövőbeni debreceni gyárának első épületkivitelezési munkálatai – úgy mint a központi irodaépület és a képzési központ építése – 2022 elején megkezdődnek. A helyszínen jelenleg is zajlanak a csapadékvíz-elvezető árkok, a vízvezetékek és a különböző infrastruktúra-berendezések telepítési munkálatai, valamint az energiaellátás, az utak és a parkolók kiépítése, hogy az épülő létesítmény gyártósoráról már az évtized közepén tisztán elektromos meghajtású autók gurulhassanak le.

A BMW Group építési és létesítmény-fejlesztési csapata 2022-ben számos nem technológiai jellegű épület felépítését helyezi előtérbe, így többek között a tervezési, minősítési és képzési feladatoknak, valamint a humánerőforrás- és menedzsment-funkcióknak otthont adó épületek is elkészülnek. Az olyan technológiai épületek felépítésére vonatkozó pályázati kiírásokat, mint például a présüzem, a szerkezetépítő részleg, a karosszériafényező műhely és az összeszerelő csarnok, az elkövetkező hónapokban nyitják meg.

„A létesítményünket építő csapat és Debrecen városa kiváló munkát végez. Együttműködésünk a városvezetéssel és Magyarország kormányának képviselőivel rendkívül professzionális, minden megállapodásunk határidőre teljesült. Nagyon elégedett vagyok a telephelyünkön zajló építési munkálatok előrehaladásával is” – fogalmazott Michele Melchiorre, a BMW Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. „A 2022-ben kezdődő épületépítési munkálatokkal új gyárunk fejlesztésének következő szakaszába lépünk” – tette hozzá.

A BMW Group a Neue Klasse modellgeneráció számára Debrecenben építi fel első gyárát, amelynek gyártósoráról az évtized közepétől olyan elektromos járművek gurulnak majd le, amelyeket a kezdetektől a kompromisszumoktól mentes, tisztán elektromos meghajtás sajátosságai szerint terveznek a mérnökök.

A BMW Group karrier lehetőségei a következő szakaszhoz érkeznek

Debrecenben jelenleg egy mintegy húszfős csapat irányítja a különböző humánerőforrás-, üzemeltetési, fenntarthatósági, pénzügyi és tervezési tevékenységeket. A hamarosan kezdődő építési szakasz kapcsán újabb karrierlehetőségek nyílnak meg, elsősorban olyan munkaterületekkel a középpontban, mint például a humánerőforrás, a létesítményüzemeltetés, a pénzügy és a beszerzés.

Az álláslehetőségeket a BMW Group debreceni gyárának karrieroldalán teszik közzé https://www.bmwgroup.jobs/hu Ez az egyetlen olyan toborzási csatorna, amelyet a jelentkezők kiválasztásakor a BMW Group debreceni gyárának karriercsapata alkalmaz.

Tekintettel arra, hogy az építési munkálatok középpontjában az első épületek vannak, az állásajánlatok a releváns munkaterületekhez kapcsolódnak. A gyártásra koncentráló állásajánlatok meghirdetésére egy későbbi időpontban kerül sor.

New Site Debrecen
New Site Debrecen
New Site Debrecen